Digitale kompetencer

Alinea Akademi tilbyder kompetenceudvikling inden for digital læring, der gør dig som lærer i stand til at drage optimal fordel af de mange nye læringsmuligheder, som it giver i undervisningen. Vi samarbejder med mange dygtige instruktører, der alle har god erfaring med at integrere it og medier i undervisningen. Samtidig er de dygtige til at omsætte teori og forskning til konkrete ideer og værktøjer, der kan anvendes i praksis.

Digital kompetenceudvikling på din skole
Anvendelse af digitale medier skal integreres i alle fag og på alle niveauer i skolen med henblik på at opfylde de faglige mål for undervisningen og samtidig skabe de bedste læringsresultater. For lærerne handler det om at udvikle både færdigheder og kompetencer til at:

• Fokusere på læringsmæssige mål for undervisningen
• Anvende digitale medier i undervisningen
• Udvikle en it-baseret fagdidaktik

For at udvikle disse kompetencer er det væsentligt, at indholdet relaterer sig til deltagerens praksis og matcher det enkelte teams konkrete udfordringer og ønsker for udvikling. Derfor foregår alle vores udviklingsforløb ude på din skole, hvor vi skaber de bedst mulige betingelser for, at du og dine kollegaer kan udvikle kompetencer sammen.

 

» Læs mere om, hvordan vi arbejder med digital kompetenceudvikling.

Egmont